Γενικοί όροι

Καλώς ήρθατε στην καινούργια ιστοσελίδα της Gamax Nails Greece. Για την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα δεν απαιτείται η εγγραφή σας σε αυτήν. Θα πρέπει να γνωρίζετε, όμως, ότι αν επιθυμείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να προχωρήσετε κάποια αγορα, θα σας ζητηθεί η δημιουργία λογαριασμού με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας απαιτείται η συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων: 

  • Το ονοματεπώνυμό σας
  • Την διεύθυνση Email σας
  • Το τηλέφωνο σας ή κάποιο κινητό
  • Στοιχεία τοποθεσίας (χώρα, πόλη, διεύθυνση, περιφέρεια, τ.κ)

Τρόποι πληρωμής

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία με τους εξής τρεις τρόπους :

Αντικαταβολή: Για τις εντός Ελλάδος παραδόσεις μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση αυτής στο χώρο σας.

Κάρτα ηλεκτρονικών πληρωμών (χρεωστική ή πιστωτική): Αν διαθέτετε κάρτα ηλεκτρονικών πληρωμών, είτε VISA είτε Mastercard, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω αυτής. Τη διαδικασία ηλεκτρονικής πληρωμής εγγυάται η συνεργαζόμενη τράπεζα Eurobank χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς! 

Τραπεζική κατάθεση: Κάνοντας κατάθεση στους παρακάτω λογαρισμούς και στέλνοντας την απόδειξη μαζί με τον αριθμό παραγγελίας στο info@gamaxnails.gr

  • Τράπεζα Πειραιώς

Suela Konomi – Gamax

Εμπορικός Λογαριασμος

6901-137516-402

ΙΒΑΝ – GR42 0171 9010 0069 0113 7516 402

  • Eurobank

Suela Konomi

Gamax Nails

Εμπορικός Λογαριασμός

0026-0400-15-0200243796

IBAN – GR8 4026 0400 0000 1502 0024 3796

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τράπεζα Eurobank

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Tράπεζα Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Live-Pay της Tράπεζας Eurobank. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Live-Pay της Tράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Live-Pay της Tράπεζα Eurobank, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Gamax Nails Greece μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η Gamax Nails Greece δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων που κρίνονται ως Ελαττωματικά

Η Gamax Nails Greece συνεχίζοντας να βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθιερώνουμε μία ακριβή διαδικασία για επιστροφές προϊόντων τα οποία κρίνονται ως ελαττωματικά. Παρακάτω σας παραθέτουμε τι ακριβώς πρέπει να ισχύει και πως ακριβώς επιστρέφετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν.

Όροι Επιστροφής

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με το ελαττωματικό προϊόν να μην ξεπερνάει τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Διαδικασία επιστροφής

  • Συσκευάζετε το προϊόν προσεκτικά, έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποιος κίνδυνος κατά την αποστολή.
  • Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, προσδιορίζετε τη φύση του προβλήματος και αν και κατά πόσο επιθυμείτε να σας αποσταλεί το ίδιο προϊόν ή κάποιο άλλο αντίστοιχης αξίας.
  • Αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου courier από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Πάνω στο δέμα σημειώστε «Υπόψη Τμήματος Επιστροφών»
  • Τα έξοδα επιστροφής στο κατάστημά μας του ελαττωματικού προϊόντος, καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ως ελαττωματικό, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο: info@gamaxnails.gr

Πολιτική αποθήκευσης Cookies

Κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας χρειάζεται να αποθηκεύουμε κάποιες πληροφορίες στον φυλλομετρητή σας. Οι πληροφορίες αυτές βοηθούν για να ξέρει το λογισμικό μας εάν είστε συνδεδεμένος, για να μπορεί να θυμάται τι έχετε στο καλάθι αγορών σας καθώς επίσης και άλλες λειτουργίες. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται μόνο και μόνο στον υπολογιστή σας και δεν αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μας. Κάνοντας χρήση του ισοτόπου μας αποδέχεστε αυτόματα και την πολιτική για τα Cookies.